2014 Abiye Modelleri

Yazın yaklaşması, düğünlerin nişanların artması demek, eminim herkesin yakınında birileri bu yaz dünya evine girmeye hazırlanıyordur. Peki siz bunca düğünde ne giymesi düşünüyorsunuz. Eğer güzel bir abiye elbiseniz yoksa, düğün günleri çok fazla stress yaşayacaksınız demektir.

Bende bu yaz için abiye modeli bakanlara bu yazıyı hazırladım. Bir çok marka 2014 yılı abiye modellerini mağazalarında satışa sundu. Bugün bunlardan birkaç tanesinin incelemerini sizler için yapıcam.

Öncelikle ilk inceledğim marka mango oldu. mangonun abiye modelleri çeşit olarak çok fazla olmasada sade abiye modelleri, uzun abiye modelleri ile tercih edilecek ilk markalar arasında bulunuyor. fiyatlar ise bence çok makul düzeyde.

Zara ise bildiğiniz gibi mango ile aynı moda grubuna ait bir marka, çeşit olarak mangoya oranla çok daha fazla abiye modeline sahipler, 2014 yılı siyah abiyelerin yılı olabilir. çok fazla siyah abiye modelini mango mağazalarında bulabilirsiniz. siyah abiye modelleri, dar abiye modelleri, taşlarla süslenmiş abiye modelleri yine zaranın koleksiyonunda bulunmakta.

Oleg cassini bilindiği üzere gelinlik ve abiye modelleri ile ünlü bir marka, sadece düğün nişan için abiye modelleri üretiyorlar. gerçekten bu işide çok iyi biliyorlar. yüzlerce farklı abiye modeline sahip oleg cassini abiye modelleri koleksiyonunda. kırmızı abiye, beyaz abiye, mavi abiye , siyah abiye modelleri fazlasıyla bulunmakta. Kabarık abiye modellerini sevenler içinde çok güzel modeller oleg cassini 2014 abiye modelleri koleksiyonunda.

Birde hakkı yenilmiş bir markadan bahsetmek istiyorum , akay ismini daha önce duymayanlarınız olacaktır. Akay yerli bir gelinlik ve abiye üreticisi. Genelde ünlü isimlerin gelinlik modellerini yapıyorlar. gelinlik modelleri dışında, abiye koleksiyonlarıda görülmeye değer, sade modeller, kabarık modeller, yırtmaçlı abiye modelleri, sırt dekolteli abiye modelleri akayın mağazaların bulunmakta

Neyse lafı çok uzattım aşağıda vereceğim linklerde, tüm bu markaların abiye modellerini inceleye bilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder