2014 Abiye Modelleri

2014 abiye modelleri


2014 yılının abiye modelleri yavaş yavaş vitrinleri süslemeye başladı diyebilirim. Birbirinden farklı modeller ile yeni yıla girmeye hazırsanız size bu senenin abiye modasından bahsedeyim.


Düz ve tek renk abiye modelleri 2014 yılında düğünlerde, nişanlarda bolca göreceğimiz modeller olacaklar. düz sade renkler hem olgun bir görünüm sunarken  hemde saf bir güzellik ile insanları büyüleyecek. Dantel işlemeli abiyeler bu senede oldukça moda,  özellikle , dantel ve taş işlemelerle oluşturulmuş desenli abiye modelleri, sahnelerin ve kırmızı halıların aranan modelleri olacak diyebilirim. Herkes bu modeller ile kendini yıldız sanabilir. Kadınlar bu sene çoook şımarıcak bence.

2014 abiye kesimlerinde ise uzun abiye modelleri, ve kısa abiye modelleri oldukça fazla . Etek uçları fırfırlı ve püsküllü kısa abiyeler, 60'lar modasının swing kıyafetlerini andırmakta. Daha sonra çok daha detaylı biçimde modeller hakkında bilgi vereceğim ama şimdilik siz modelleri inceleyip fikir sahibi olun derin. Aşağıda link ile 2014 abiye modellerine ulaşabilirsiniz.

http://www.abiyebudur.com/2013/11/2014-abiye-modelleri.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder