2013 elbise modelleri

2013 yılında bir çok moda ve giyim markası birbirinden şık elbsie ve abiye modellerini teker teker bizlerle buluşturmaya başladı,  bu sezon oldukça dikkat çeken şey ise modellerdeki siyahın yoğunluğu, bir çok marka yine ve yine sihaytan vageçemedi, 2013 elbise modellerinde yeniden siyah modellerin fazla olduğuna şahit oluyoruz.


2012 yılında daha rahat daha rekli elbiseler dikkatimizi çekerken 2013 abiye modellerinde daha pastel tonlar kullanılmış.

Mesela koton 2013 elbise modellerini gördüyseniz eğer bahsettiğim şeyi anlamışsınızdır. Abiye modellerinde ise çok fazla bir değişme yok, gördüğüm en dikkat çeken şey abiye modellerinin boylarının daha kısa olduğu yani mini abiyeler ve mini elbiseler bu yazın modası olacak gibi, 2013 abiye modelleriyle ilgili söyleme istediğim pek birey yok,

Yakında tüm markaların 2013 yılı elbise modellerini burada paylaşacağım ama siz daha erken görmek istiyorum derseniz abiye budur diye bir site var bütün modelleri oradan inceleyebiliriniz. herkese iyi günler dilerim.

buyrun burdan 2013 abiye modellerini inceleyebilirsiniz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder