ABİYE BUDUR: 2013 Abiye Modeller...

elbise budur: ABİYE BUDUR: 2013 Abiye Modelleri: ABİYE BUDUR: 2013 Abiye Modelleri : Her kadın o özel gecede en güzel şekilde görünmek ister.

Her kadın o özel gecede en güzel şekilde görünmek ister. Güzel görünmenin anahtarlarından biride abiye elbise modelleridir.
Abiye, bazen işi bilmeyen kadınların elinde bir moda felaketine dönüşmekte. Abiye elbise modellerinin kullanım alanları özel geceler olduğu için en abartılı abiye modelini giymek, gecenin en şık insanı olacağınız anlamına gelmez. Yerine göre giyebileceğiniz farklı abiye modelleri mevcuttur.

Mesela 2013 yılının uzun abiye modellerini incelediğim kadarıyla muhteşem, ama kısa boylu hanımların uzun abiye modelleri seçerken dikkatli olması gerekir. Eğer illa uzun abiye modeli beğendiyseniz mutlaka yırtmaçlı olmasına dikkat ediniz. Uzun hanımlar ise bu konuda daha şımarık davranabilirler, kısa abiye modelleri ve uzun abiye modellerinden dilediklerini giymekte özgürler.
2013 abiye modellerinde dikkat ettiğim bir diğer şey ise artık, kabarık, taşlı, pullu abiye modellerinin yerini, sade ve daha düz renkli modellerin alması. Yani bundan sonra Bülent Ersoy gibi kadınları düğünlerde daha az göreceğimiz için modacılara burdan teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Birazda renklerden bahsedelim. Mesela siyah abiye modellerini daha çok, işle ilgili gecelerde veya galalarda giymeniz, size zarif ve şık bir görünüm kazandıracaktır. Siyah abiyeler zerafetin kapısını aralar. Esmer bir teniniz var ise kırmızı abiye modellerini tercih edebilirsiniz, kırmızı abiyeler her zaman kadını oldukça dişi ve çekici gösterir, hatta dozu biraz daha abartıp derin yırtmaçlı abiye modeline yönelmeniz erkekler üzerinde kimyasal silah etkisi yaratabilir. Düğün, nişan vb. organizasyonlarda ise mavi abiye modellerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Aşağıdaki koleksiyonda ağırlıklı olarak uzun abiyeler mevcut, bunların dışında kırmızı, siyah abiye modelleride fazlasıyla var. mavi abiyeler için yakında ayrı bir konu açmayı düşünüyorum. Yani farklı abiye modellerinide zamanla yüklemeye devam edicem, bağlantıda kalın :)

Neyse lafı çok uzattım, bu konuda paylaştığım abiye modelleri, 2013 yılının abiye modelleridir.
Çoğu ünlü moda evlerinin koleksiyonlarında bulunmaktadır. Tamamı benim zevklerime göre seçilmiştir. İşte 2013 abiye modelleri, tadını çıkarın :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder